Sommerfugle en masse i maven

Nyt job begynder i morgen. Jeg skal møde kl. 10 og har besluttet at tage bussen. Jeg har en hel sommerfuglekoloni i maven, men tror egentlig ikke, der er grund til det, det er vel sådan set bare på sin plads. Juli måneds elendighed på jobfronten kan glemmes, og jeg kan se fremad. Det er så dejligt!

Det er noget helt andet end jeg er uddannet i, men sådan er virkeligheden, og så må jeg bare få det bedst mulige ud af det. Jeg glæder mig i hvert fald utroligt meget til at komme rigtigt i gang, det betyder meget for mig.

I går var jeg til gallapremiere på Woody Allens nye film med Saloh, og det var en superdejlig aften; dels kan Woody Allen altså virkelig stadig noget med et kamera og dels nød vi aftenen bagefter med en kaffe og snak før regnen drev os hjem.

I dag fik jeg genoptegnet tapiren på min højre overarm de få steder, Linda mente den trængte til en streg mere. Jeg kunne ikke selv se det før, men nu kan jeg. Sjovt nok er jeg mere øm efter 10 minutter under nålen i aften end da den blev lavet, men det skulle være helt normalt. Er stadig SÅ glad for Ingeborg (ja, det kalder jeg den) så lidt ømhed er til at leve med.

Må hellere lige få styr på sommerfuglefarmen til i morgen, så jeg kan møde frisk, veludhvilet og klar på at være voksen og parat til at indgå i A-menneskenes liv igen.

Reklamer

Om unsent

Twentysomething. Woman.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Sig noget

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s