Feminister er der nok af

Rigtigt dygtige og saglige af slagsen er der, herhjemme, overhovedet ikke nok af. Jette Hansen er et feministisk ikon i min verden. Saglig, velbegrundet, velskrivende, oser af talent og intelligent. Og så blogger hun. Sørme. Om alt fra kusser til kvindekvoter. Det er sgu fantastisk! Følg hende endelig – hun kan en masse, fx gøre én klogere, få én til at reflektere og i det hele taget tænke lidt mere. Det kan godt være kvindebevægelsen har sejret ad helvede til, men der findes stadig kvinder, der hader deres køn. Stop det dog!

Nåmen ellers går det godt. Sådan da. Er stadig de facto arbejdsløs. Sov over mig i morges. Fuck det var træls. Lavede så meget havearbejde i fredags at jeg stadig kan mærke det i ryggen. 2½ time i et hul med en økse – det gør jeg ikke igen foreløbig! Kristtjørn er så meget på min hadeliste nu at det halve kunne være nok.

Nu vrøvler jeg vist. Fis ud i solen og få lidt af den, jeg giver vist ikke mere mening i dag. Og i mangel af sol, så læs med inde hos Jette. Klog dame!

Reklamer

Om unsent

Twentysomething. Woman.
Dette indlæg blev udgivet i Awesome!, Inspiration og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Feminister er der nok af

  1. Saloh siger:

    Sejt! Tak for link:)

Sig noget

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s